Începând de sâmbătă, 8 noiembrie, oneștenii care locuiesc în partea de jos a orașului își vor putea achiziționa mai ușor lapte proaspăt provenit direct de la fermă. Al doilea aparat de distribuție a laptelui crud, nepasteurizat, va fi pus în funcțiune la prima oră a dimineții de mâine, la magazinul “Roger&Bunghez”, din incinta market-ului Penny, de pe strada Trotușului.

Trebuie precizat că laptele proaspăt pe care îl vor putea cumpăra oneștenii începând de mâine dimineață provine din „Ferma Gutinaș”, fiind furnizat consumatorului fără niciun intermediar.

“Dat fiind cererea foarte mare, am considerat oportun să amenajăm încă un automat, pentru că nu tuturor oneștenilor dornici să consume lapte proaspăt le era ușor să ajungă la Piața Agroalimentară. Mă gândesc aici la persoanele în vârstă, pentru care era cam dificil să străbată tot orașul pentru 2 litri de lapte”, ne-a declarat Ionuț Bunghez, administratorul grupului de firme “Roger&Bunghez”, care cuprinde și “Ferma Gutinaș”.

Primul aparat de comercializare a laptelui proaspăt din Onești a fost pus în funcțiune pe 4 octombrie (detalii AICI).

Laptele conține cel puțin 4% grăsime și provine de la 100 de vaci rasa bălțată românească crescute într-un mediu complet natural.