Rețeaua de magazine de proximitate Profi, care deține peste 1.000 de unități în aproape 500 de localități din toate județele și din municipiul București, având un ritm de creștere amețitor, va deschide în perioada următoare al patrulea magazin de la Onești.

Noul magazin Profi din Onești va fi amplasat în zona sensului giratoriu de la gară. Până la tăierea panglicii va mai dura însă ceva timp, magazinul Profi de pe Calea Mărășești urmând a fi amenajat într-o clădire degradată aproape complet, care necesită executarea unor lucrări mult mai ample decât în alte cazuri.

Profi mai deține alte trei magazine la Onești: la parterul Victoria Shopping Center, pe strada Mercur nr. 4, unde odinioară funcționa restaurantul Melody, și în zona pieței agroalimentare.

Recent, Profi a mai deschis un magazin și la Târgu Ocna.

Rețeaua de magazine Profi este detinută, din decembrie 2016,  de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.