Adfaber a desemnat cele mai talentate tinere românce, în cadrul competiției internaționale de leadership și tehnologie, Technovation Challenge. Sâmbătă, 25 mai, a avut loc finala etapei naționale, unde cele mai bune 3 echipe din țară au s-au calificat în următoarea etapă a competiției – Semifinala Internațională, scrie stiri.ong.

Printre cele 3 echipe care și-au câștigat un loc în Sefimifinala Internațională și au fost premiate în cadrul evenimentului se numără și MEQUAL, compusă din elevele oneștene Ana- Andreea Arhip, Ilinca Ștefania Ciubotaru, Mara-Ioana Suditu, Maria- Bianca Filip și Sabina Diandra Hrișcă.

Cele 5 fete de excepție ale Oneștiului au dezvoltat o aplicație care vine în ajutorului tinerilor, prin îndrumarea profesională cu ajutorul aplicației UniversITY.

Cel mai bun proiect al competiției Technovation va fi desemnat în Finala Internațională din San Francisco, unde, în urma clasamentului final, cele trei echipe câștigătoare la nivel național au șanse mari de a reprezenta România și de a câștiga o bursă în valoare de 15.000 de dolari, mai scrie sursa citată.(foto: stiri.ong)

Articolul integral AICI.