Doi salvamari au ajuns duminică la spital cu răni grave, după o bătaie cu turiștii de pe plaja Eforie. Din primele informații, mai mulți turiști veniți din București au fost nemulțumiți pentru că salvamarii i-au rugat să nu intre în mare, pentru că era agitată, scrie stirileprotv.ro.

Doi salvamari și un turist au ajuns duminică la spital după o bătaie izbucnită pe plaja din Eforie Nord, în care au fost implicați 6 turiști din București.

Bucureștenii s-au arătat extrem de revoltați de faptul că salvamarii i-au rugat să nu intre în mare, pentru că era foarte agitată. Mai mult, turiștii s-au arătat nemulțumiți și de felul în care salvamarii patrulau cu ATV-ul pe plajă.

Înfuriați până peste poate de faptul că salvamarii încearcă să-i țină în viață, cei șase turiști din București au sărit la bătaie.

Cele trei victime – un turist de 26 de ani, lovit la nas și la cap și doi salvamari, de 44, respectiv 46 de ani – cu plagă la cap și fractură braț stâng, respectiv umăr dislocate, au fost preluate de ambulanțele SMURD din Eforie Nord și Tuzla.

”Astăzi (n.r. – ieri), în jurul orei 17.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord. La fața locului, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs între un grup de turiști și salvamari. La acest moment 4 bărbați din grupul turiștilor au fost conduși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați”, a transmis IPJ Constanța

În afara celor doi salvamari transportați la spital imediat după scandal, alți doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale – unul de pe plajă, celălalt de la sediul Poliției. (foto: imagine ilustrativă)