Primăria Municipiului Oneşti şi Asociaţia CineCultura vă invită în perioada 2-8 august 2021, în Parcul Municipal, în fiecare seară de la orele 21.00, la proiecţiile de film românesc din cadrul proiectului „Caravana filmului românesc –Capodopere ale cinematografiei naţionale”.

Evenimentul aduce filmul românesc mai aproape de oameni, promovându-l într-o manieră accesibilă. Filme de patrimoniu şi succese ale ultimilor ani, toate sunt prezentate publicului din toate oraşele ţării, mari şi mici, în spaţii diverse, de la pieţe centrale, la biblioteci, muzee, sau spaţii neconvenţionale. Aceste evenimente, rememorând marile momente ale istoriei şi prezentului filmului românesc, contribuie la formarea unei culturi cinematografice a publicului şi stimulează sentimentul de mândrie locală, prin punerea în valoare a geografiei culturale a oraşelor.

La Onești vor fi prezenți în cadrul acestui proiect: actorii Mircea Diaconu, Marius Florea-Vizante și regizorul Nae Caranfil.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecțiile vor avea loc la ora 18.00, în sala Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti”.

Accesul este liber in limita locurilor disponibile! (foto mare: arhivă)