După înregistrările revoltătoare de zilele trecute, de la Constanța și Ploiești, un alt scandal a izbucnit acum la o grădiniță din Bacău, relatează stirileprotv.ro.

Și în acest caz, o educatoare țipă la cei mici, iar scenele sunt greu de suportat. Părintii revoltați cer o anchetă, la inspectorat.

„Dar ce faci cu mine? Teatru, ca și cu mama? Ce obraznic poți să fii, mă, și neascultător. Nu am văzut așa ceva! Nu ai văzut așa copil obraznic, nu am văzut!”, spunea educatoarea.

După astfel de scene, unii dintre copiii înscriși la o grădiniță din Bacău au ajuns acasă cu ochii în lacrimi. Curios să afle ce se întâmplă, un părinte a ascuns un reportofon în ghiozdanul celui mic.

Educatoare: „Ieși afară mai repede. Ieși mă afară, Ieși! Ești culmea, mă, copile, cât de obraznic ești, mă! Ce ești, mă, așa obraznic? Ieși!”

Educatoare: „Dar ce crezi, că ești acasă să te pupe mama în fund? Nu te mai mișca. Mă, iar ai început? Mă doare capul, nu mai pot până plec acasă!”

Și alți părinți au devenit suspicioși când fetițele și băieții lor le-au spus că nu mai vor să meargă la grădiniță.

Părinte: „Toate s-au întâmplat de la începutul anului. Seara, la nani, îmi spunea că îi este frică şi mă întreba dacă îl dau afară dacă nu doarme”.

Părinte: „Dimineaţa, când doream să o trezim să meargă la grădiniță, mereu refuza. Plângea că nu vrea să meargă la grădiniţă. Câteodată o mai întrebam de ce nu vrea. Era foarte supărată, a mai plâns”.

Directoarea spune că aşteaptă o reclamaţie scrisă din partea părinţilor şi susţine că nu știa nimic despre cele întâmplate în clasă. Admite însă că înregistrările scot în evidenţă un comportament nepotrivit.

Camelia Stamate, directoarea şcolii: „În cazul în care este reală înregistrarea, sigur că nu sunt de acord cu tonul folosit, cu acele cuvinte pe care doamna le-a folosit.”

Situaţia este cercetată şi de Inspectoratul Școlar Bacău.