Marea familie Croco sărbătorește, duminica aceasta, 22 de ani de la înființarea companiei. 250 de salariați sunt așteptați la petrecerea care se va ține în Salonul Venețian, din cadrul Hotelului Trotuș, îmbrăcat și el în haine de gală.

A devenit deja o tradiție ca în ziua de 4 decembrie salariații Croco să lase deoparte munca și să danseze și să cânte împreună, la sărbătoarea firmei. La ora 20.00, oneștenii sunt invitați să se alăture salariaților Croco și să se bucure laolaltă de un spectaculos foc de artificii, în parcarea Hotelului Trotuș.

Croco încheie anul 2016 cu o cifră de afaceri impresionantă – 32 de milioane de euro – cu 20 la sută mai mare decât cea înregistrată în 2015. Evoluția perpetuă a firmei Croco nu este rodul întâmplării, ci rezultatul unei munci susținute din partea managementului și a stabilității personalului calificat. În ciuda aparențelor, 190 dintre salariații Croco de astăzi au peste trei ani de vechime. Mai mult, 80 dintre aceștia sunt salariații Croco de mai bine de 15 ani.

Fabrica de biscuiți Croco este lider în România pe acest segment de piață, având o capacitate de producție de 93 de tone de biscuiți în 24 de ore. Croco produce biscuiți de următoarele tipuri: Sticks, Crackers, Brezel, Petit Beurre, Biscuiți cu cremă, care ajung în toate colțurile României prin intermediul a 80 de distribuitori regionali și în alte peste 30 de țări din cele mai îndepărtate zări, cum ar fi Australia, Hong Kong sau Caraibe.

Pentru că reprezintă un jucător important în rândul producătorilor de biscuiți, firma Croco este invitată la cele mai mari târguri și expoziții de profil din lume, cum ar fi Gulfood Dubai, ISM Koln, PLMA Amsterdam, SIAL Paris.

Fabrica de biscuiți Croco a luat ființă în 1994, iar de atunci a existat o preocupare continuă pentru dezvoltarea de noi capacități de producție. Numai în ultimii șase ani, Croco a desfășurat mai multe investiții, în valoare totală de 12 milioane de euro, constând în linii de producție și ambalare, precum și depozite.