Consilierii locali oneșteni au stabilit, astăzi, prin vot secret, componența Consiliului de Administrație (CA) al SC Apă Municipal SA, societatea care va prelua administrarea serviciului de apă și canalizare al orașului de la SC Domeniul Public și Privat SA (DPP).

Cele mai multe voturi – 20 – le-a obținut Răzvan Spătaru, una dintre propunerile PSD. Al doilea în preferințele consilierilor locali a fost Valentin Blidaru, a doua propunere a social-democraților și cel care deține și funcția de președinte al CA al DPP. Florin Pavăl, fostul director de investiții de la RAFO, a obținut 16 voturi și a intrat, și el, în Consiliul de Administrație al SC Apă Municipal SA.

Propunerea consilierului ALDE, Mihaela Bădic Geaboc, este vorba despre Ionuț Adrian Găman, nu a primit decât patru dintre voturile consilierilor.

De menționat că la vot au participat 20 de consilieri (a lipsit de la ședință liberalul Constantin Lazăr), fiecare fiind pus să aleagă câte trei nume din cele patru propuse, în total.

Dintre cei trei membri ai CA, funcția executivă i-a revenit lui Răzvan Spătaru, ceilalți doi fiind administratori neexecutivi.

De profesie inginer, Răzvan Spătaru este coacționar la firma SC Coni Star SRL Onești, alături de Dragoș Ilinca. Înființată în anul 2003, SC Coni Star SRL activează în domeniul construcțiilor și instalațiilor.