Mega Image a inaugurat, ieri, primul supermarket din județul Bacău, chiar în municipiul reședință de județ. Cu o suprafaţă de aproximativ 350 mp, noul supermarket va oferi locuitorilor din Bacău o experienţă nouă la cumpărături, alături de o gamă variată de produse şi oferte personalizate, scrie adevarul.ro.

Situat pe Calea Mărăşeşti, nr. 104, supermarketul Mega Image este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 07.00-22.00, iar duminică în intervalul orar 08.00-21.00.

„Continuăm în mod firesc extinderea noastră în noi teritorii din ţară, pe pieţe aflate în plină dezvoltare. Primul supermarket Mega Image din Bacău este primul pas pe care îl facem în această zonă. Venim cu încredere mai aproape de locuitorii din Bacău, cu promisiunea de a-i inspira prin sortimentaţia noastră relevantă pentru stilul lor de viaţă, prin mărcile noastre proprii şi prin soluţiile personalizate”, a declarat Mircea Moga, Director General Mega Image, conform sursei citate.

Un alt supermarket Mega Image va fi amenajat sigur în perioada următoare în localitatea Târgu Ocna, după ce retailerul belgian a cumpărat toată rețeaua de magazine locală Zanfir, ce operează o unitate și în Tg. Ocna, chiar pe bulevardul principal. (sursa foto: adevarul.ro)