Florin Popa (46 de ani), bărbatul din Onești dat dispărut în urmă cu aproximativ cinci luni, după ce a plecat de acasă, din cartierul Slobozia, și nu s-a mai întors, nu a fost găsit nici până la această oră.

Rudele bărbatului au alertat poliția și au distribuit poza acestuia pe rețelele de socializare, presa locală a prezenta și ea cazul, dar chiar și așa nimeni nu a reușit să dea de urmele lui Florin Popa.

Sora bărbatului nu exclude ipoteza ca fratele său, altfel un bărbat liniștit și foarte muncitor, să fi devenit victima traficanților de persoane, cazurile de sclavie modernă luând amploare.

“Ne gândim că este exploatat undeva la muncă. El este foarte muncitor și lucrează orice”, a spus sora bărbatului, Viorica Popa, pentru desteptarea.ro, completată de o mătușă de-a dispărutului: “Mă gândesc să nu fi fost răpit și dus pe undeva pe la oi, mai departe”.

Florin Popa a dispărut de acasă la data de 1 aprilie 2018. Bărbatul are 1,77 metri înălțime, 75 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, drept, tuns scurt și cu început de calviție.

Polițiștii continuă activitățile în vederea identificării bărbatului și îi roagă pe toți cei care ar putea deține date sau informații cu privire la acest caz să apeleze numărul unic de urgență 112.