Doarece s-a impus doar cu 2-1 pe terenul formației UZU Dărmănești (detalii de la meci AICI ), Viitorul Curița ocupă locul abia locul 5 în clasamentul Seriei “Valea Trotușului”, după prima etapă.

Voința Oituz a obținut cea mai categorică victorie în prima etapă a campionatului, scor 9-0, pe teren propriu, cu Flamura Roșie Sascut, formație care încheiase sezonul trecut pe ultimul loc, dar a scăpat de retrogradare după schimbarea sistemului competițional.

O altă victorie zdrobitoare a fost obținută de Vulturul Măgirești, în vreme ce în partida Măgura Cașin – Viitorul Urechești s-au înscris nu mai puțin de 11 goluri.

În etapa a 2-a, în cadrul Seriei “Valea Trotușului”, este programat jocul dintre Viitorul Curița și liderul la zi al clasamentului, Voința Oituz. Partida se va disputa sâmbătă, 1 septembrie, pe stadionul CSM din Onești, cu începere de la ora 17.00.

În Seria “Bacău”, s-au consemnat trei succese ale oaspeților și o victorie a gazdelor, iar două jocuri din runda inaugurală nu s-au disputat.