Viitorul Curița s-a impus cu scorul de 2-1, în runda inaugurală a campionatului județean – Seria “Valea Trotușului” – pe terenul formației Uzu Dărmănești, reușind să revină de la 0-1.

Viitorul Curița a trăit periculos la Dărmănești, în fața localnicilor de la Uzu, care s-au întrecut pe sine în acest joc. Gazdele au condus cu 1-0, dar noroc cu golurile lui Folia și Rareș Mihalache, altfel obiectivul anunțat de Adrian Andronache înaintea startului de sezon – victorii pe linie în sezonul regular – ar fi fost ratat de la bun început.

La scorul de 1-1, Viitorul a avut o bară, iar golul victoriei a fost înscris de Rareș Mihalache, din penalty, dictat de centralul întâlnirii după un fault asupra lui Ionuț Furtună, jucător adus de la Gauss Bacău.

“A fost un meci slab de ambele părți, favorizat și de terenul extrem de greu, foarte denivelat. Am început ezitant și așa am ajuns să fim conduși. Totuși, în afara golului norocos, cei de la Uzu Dărmănești nu au mai avut nici măcar un șut periculos. Bine că am luat trei puncte”, a declarat Adrian Adronache, unul dintre finanțatorii Viitorului Curița.

La Dărmănești, echipa lui Costică Ene a fost susținută din tribune și de câțiva suporteri, veniți la meci cu mașinile personale.

Viitorul Curița va evolua în etapa a doua a campionatului pe teren propriu, urmând să primească vizita formației Voința Oituz. Partida este programată pe 1 septembrie, de la ora 17.00.