Judoka Georgiana Miller continuă seria rezultatelor de excepție din acest an, iar după titlul național obținut la tineret – în condițiile în care sportiva CSȘ Onești este încă la vârsta junioratului – eleva antrenorului Doru Bucătaru a detonat bomba: titlul național la seniori!

Deși are doar 16 ani, Georgiana Miller, de la CSȘ Onești, a devenit cea bună judoka din țară la categoria de greutate +78 kg.

Titlul național obținut la seniori de Georgiana Miller are o valoare uriașă pentru sportul băcăuan, fiind prima medalie de aur la seniori obținută de un judoka din județul Bacău, după 1989 încoace!

Georgiana Miller este originară din cartierul slănicean Cireșoaia și este eleva profesorului Doru Bucătaru. De mai mulți ani, sportiva legitimată la CSȘ Onești se pregătește la lotul național.

Georgiana Miller este considerată una dintre cele mai valoroase judoka din țară, fiind văzută ca o veritabilă urmașă a Alinei Dumitru.

Alina Dumitru este o fostă câștigătoare a titlului olimpic în 2008, la JO de la Beijing și vicecampioană olimpică la Londra, în 2012 și multiplă campioană europeană.