Viitorul Curița, liderul Seriei “Valea Trotușului” din Liga a 4-a Bacău, s-a reunit, sâmbătă, la Curița, în vederea pregătirii celei de-a doua părți a campionatului.

Sub conducerea antrenorului Adi Gheorghiu nu a fost prezent Ionuț Furtună, mijlocașul ofensiv de 27 de ani, care venise de la defunct Gauss Bacău, manifestându-și dorința de a se despărți de Viitorul Curița. “A fost o despărțire amiabilă”, a precizat unul dintre oficialii clubului.

Totodată, de la reunirea echipei au lipsit Daniel Sitaru și George “Jardel” Marcu, ambii învoiți de tehnicianul Adi Gheorghiu.

În schimb, s-a întors Vasile Padovei, golgeterul echipei din anul în care Viitorul Curița a ajuns până la barajul de promovare în Liga a 3-a, cea mai mare performanță a clubului în scurta sa istorie.

Vasile Padovei a jucat în tur la Șomuz Fălticeni, în Liga a 3-a, sub formă de împrumut, dar odată venit la Bacău cu serviciul – atacantul este jandarm – acesta a revenit și sub culorile grupării de lângă Onești.

Este posibil ca în perioada următoare să mai apară la echipă și alți jucători noi, conducerea Viitorului Curița intenționând să transfere sau să aducă sub formă de împrumut vreo 3-4 jucători de la Aerostar, care nu mai intră în vederile antrenorului Florin Bratu.

Altfel, oficialii clubului spun că Viitorul Curița a pornit la drum în noul an cu un singur obiectiv, cât se poate de clar: PROMOVAREA ÎN LIGA A 3-A!