UPDATE – 11.14: O femeie în vârstă de 55 de ani, victimă a accidentului de la Helegiu, va ajunge la Spitalul de Neurochirurgie Iași. „Echipajul TIM a preluat de la CPU Onești o pacientă de 55 ani, conștientă cu paraplegie, pentru a fi transferată la Spitalul de Neurochirurgie Iași”, informează ISU Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat în vârstă de circa 65 de ani a murit în urma accidentului rutier petrecut, în această dimineață (n.r. – duminică, 20 ianuarie), în jurul orei 08.30, pe DN 11, în comuna Helegiu.

Potrivit ultimelor informații furnizate de pompierii care au intervenit la fața locului, după ce un microbuz a lovit un cap de pod și s-a răsturnat într-o râpă, un bărbat de circa 65 de ani, a cărui identitate nu se cunoaște deocamdată, și-a pierdut viața.

În urma accidentului au mai rezultat alte șase victime.

“Urmare accident rutier, com. Helegiu: de la fața locului au fost preluate 6 victime adulte (1 EPA Onești, 4 SAJ Onești, 1 TIM), 4 bărbați și 2 femei. Toate victimele au fost transportate la CPU Onești. În urma manevrelor de resuscitare, o victimă a fost declarată decedată (bărbat neidentificat cca. 65 ani) și 5 persoane conștiente cu politraumatisme. Ambulanța TIM așteaptă la CPU Onesti pentru a face transfer spre alte unități medicale, dacă este nevoie”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.