În timp ce pentru majoritatea românilor sărbătorile de iarnă s-au încheiat, pentru ortodocșii de rit vechi (moldoveni, ruși lipoveni, etc.) urmează, pe 13 ianuarie, petrecerea Anului Nou.

La restaurantul Hanul din Borzești, de la ieșirea din Onești spre Adjud, pregătirile sunt în toi, iar locurile sunt aproape ocupate, în ciuda faptului că salonul de evenimente dispune de o capacitate de 250 de locuri.

Asta pentru că atmosfera în noaptea de Anul Nou va fi întreținută de trupa Millenium, din Chișinău. O formație care a mai concertat la Onești și care are deja foarte mulți fani în zonă.

Pentru cei cărora le place să danseze, nu doar să stea la masă, Millenium este tot ceea ce și-ar putea dori. Am fost și la concertul susținut de Millenium la Hanul din Borzești la mijlocul lui decembrie, și ne-am simțit extraordinar. Mi-ar fi plăcut să-i am pe Millenium la nuntă, chiar știu să facă atmosferă, abordează mai multe stiluri muzicale, cântă pentru toate gusturile, de aceea am decis să mergem și la Revelionul Moldovenilor, de pe 13 ianuarie, chiar dacă noi am sărbătorit deja trecerea în noul an. La ce tarife sunt acum, presupun că te-ar costa pe puțin vreo 10.000 de euro să-i ai pe Millenium la nuntă, o noapte întreagă!”, ne-a spus Cristina.

Cristina și soțul ei nu sunt singurii oneșteni care și-au rezervat deja locuri la Revelionul Moldovenilor, de la Hanul din Borzești. “Numai grupul nostru numără 12 persoane, dar mai știu și alte cupluri care vor participa la Revelionul Moldovenilor”, a adăugat Cristina.

Evenimentul este promovat și pe Facebook: “Vă așteptăm să petreceți Revelionul Moldovenilor până în zori într-o atmosferă caldă în compania trupei Millenium din Chișinău, cu datini și obiceiuri de peste Prut, cu melodii de suflet și voie bună, cu bucate alese și băuturi pe săturate si multe alte surprize! Meniul 239 lei/pers. Rezervări la tel. 0742.581.773”.