Poliţiştii din cadrul Poliţiei Moineşti şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au pus în executare la data de 30 ianuarie a.c., trei mandate de aducere, a trei persoane de sex masculin, din localitatea Ghimeş-Făget, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei trei suspecţi, la data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice au pătruns fără drept în curtea locuinţei părţii vătămate, un bărbat de 36 de ani din comuna Ghimeş-Făget.

Având asupra lor obiecte contondente, au distrus uşa de acces şi mai multe geamuri ale locuinţei, producând o stare de teamă şi indignare atât părţii vătămate, cât şi vecinilor acesteia.

Poliţiştii au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore două dintre persoanele suspecte, un tânăr de 24 de ani şi un bărbat de 37 de ani, urmând ca la data de 31 ianuarie a.c. să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunerea de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Sursa: IPJ Bacău