Discounter-ul polonez de modă Pepco, cel mai extins jucător de pe segmentul de îmbrăcăminte și încălțăminte cu o rețea de peste 270 de unități în România, anunță că are două poziții disponibile pentru magazinul de la Onești, de pe strada Belvedere nr. 1 (vizavi de Catedrala Ortodoxă “Pogorârea Sf. Duh”.

Pepco angajează la Onești pe postul de director și de director adjunct de magazin, oferind un pachet salarial atractiv, bonuri de masă, bonusuri motivante, discount de angajat de până la 25% la produsele Pepco și multe altele (vezi print screen).

Anunțul de angajare a fost publicat pe 13 noiembrie și este valabil timp de o lună, până pe 13 decembrie, când cei interesați își pot depune CV-ul pe site-ul oficial al companiei.

Pepco a deschis magazinul de la Onești la sfârșitul lunii iunie a.c..

Pepco este, probabil, compania care se extinde cel mai rapid în România în condițiile în care magazinele lor distribuie, în esență, textile și bunuri de casă.

În ciuda provocărilor cu care întregul mediu de business s-a confruntat în anul 2020, focusul Pepco a rămas, în continuare, pe extinderea lanțului de magazine. Scopul, așa după cum spun reprezentații firmei, este acela de a e dorim să continua expansiunea astfel încât brandul să ajungă cât mai aproape de clienții din toată țara. Obiectivul Pepco este ca, în decurs de 5 ani, să ajungă la 500 de magazine. (foto: arhivă)