În timp ce restaurantele din Onești și din Bacău sunt închise temporar din cauza nivelului ridicat de infectare cu COVID-19 din cele două localități, restaurantul “Crama Domnească” din Slănic Moldova își așteaptă clienții cu cele mai bune preparate tradiționale, într-o atmosferă autentic românească. La Slănic, rata de infectare permite funcționarea restaurantelor inclusiv în interior.

Restaurantul “Crama Domnească” își așteaptă clienții într-un decor specific românesc, bucate care mai de care mai gustoase și muzică tradițională românească. Chiar, poate cineva să reziste tentației de a degusta deliciosul berbecuț la ceaun cu mămăliguță, mujdei și murături, care te întâmpină încă de la intrare?

Odată intrați în restaurant, pe lângă ospitalitatea specifică românilor, veți primi cu siguranță un meniu foarte stufos, și numai citindu-l, vă lasă gura apă. Și dacă doriți neapărat să vă lăudați că v-ați desfătat papilele gustative cu preparate din bucătăria românească, trebuie să începeți cu unele dintre cele mai râvnite gustări românești: zacuscă de vinete sau ciuperci, fasole bătută, mămăliguță cu brânză și smântână.

Dacă ar fi să înșirăm toate preparatele din carne, am termina și prânzul și cina, și cu siguranță nu am încheia lista, atât de bogată este bucătăria tradițională românească.

Totul asezonat cu vinuri românești pe alese, palincă, țuică, vin fiert și câte și mai câte.