UPDATE – 15.07: A fost ridicată restricția de tonaj (3,5 tone) și pe DN 2G Bacău – Moinești, informează ISU Bacău. „Traficul se desfășoară în condiții de iarnă, fără restricții. Ninge moderat și viscolește”, menționează ISU Bacău.

UPDATE – 15.23: Potrivit informării DRPD Iași, a fost ridicată restricția de tonaj (7,5 tone) pe DN 11, Onești – Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, situația traficului în județul Bacău, la ora 10.15, era următoarea:

Pe DN 11Onești- Bacău s-a impus o restricție de tonaj de 7,5 tone, toate camioanele și tirurile care depășesc această greutate fiind trase pe dreapta.

Pe DN 2G Moinești – Bacău, este în vigoare o restricție de tonaj de 3,5 tone, la fel și pe DN 2F, între Bacău și Vaslui.

Pe de altă parte, a fost ridicată restricția de tonaj de 3,5 tone pe DN 11 Onești – Oituz.

Altfel, Agenția Naționaleă de Meteorologie (ANM) a actualizat avertizarea meteo COD GALBEN de ninsori și viscol pentru zona Moldovei. Astfel, avertizarea anunțată inițial până astăzi la ora 12.00, a fost prelungită până la ora 15.00 și vizează zonele:
– Județul Vaslui: Vaslui, Huși, Stănilești, Duda-Epureni, Puiești, Pădureni, Codăești, Drânceni, Ivănești, Văleni, Dragomirești, Zăpodeni, Lipovăț, Lunca Banului, Solești, Băcești, Dumești, Iana, Muntenii de Jos, Voinești, Rebricea, Muntenii de Sus, Laza, Hoceni, Todirești, Pungești, Albești, Tăcuta, Costești, Ștefan cel Mare, Poienești, Bogdănești, Bunești-Averești, Oșești, Dimitrie Cantemir, Oltenești, Pușcași, Miclești, Gherghești, Negrești, Delești, Tătărăni, Deleni, Dănești, Gârceni, Boțești, Cozmești, Tanacu, Vulturești, Ferești, Arsura, Rafaila, Crețești, Bogdana, Bălteni, Alexandru Vlahuță, Ibănești, Bogdănița;
– Județul Bacău: zona joasă; Răchitoasa, Plopana, Lipova;
– Județul Neamț: zona joasă;
– Județul Iași.
Se vor semnala: viscol și ninsori moderate cantitativ

Rămâneți alături de UNU PE TROTUȘ pentru a fi la curent cu situația traficului, după ninsorile abundente din ultimele 24 de ore!