În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de ploi si instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăsi 50-60 l/ mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și grindină, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență începând de astăzi, 26.07.2017, ora 20:00, până maine, 27.07.2017, ora 20:00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadăîn municipiul Onești.

Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apăși canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apăși canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Sursa: Biroul de presă RAJA Constanța