Oneștencele care doresc să scape de riduri sau de kilogramele în plus sau care nu sunt mulțumite de cum arată zona lor cea mai intimă nu vor mai fi obligate să bată drumurile în alte orașe.

În premieră la Onești, serviciile de remodelare facială, remodelare corporală și rejuvenare vaginală vor fi efectuate cu cel mai premiat echipament la nivel mondial în domeniul esteticii – BTL Exilis.

Aparatul de remodelare corporală și ștergerea ridurilor EXILIS este un sistem de tratament non-invaziv, nou apărut, destinat reducerii depozitelor localizate de grăsime și tonifierii pielii. Este singurul aparat de pe piață în care se pot utiliza simultan radiofrecvența cu ultrasunetele.

EXILIS asigură reducerea depozitelor de grăsime din orice zonă a corpului: abdomen, coapse, brațe, bărbie dublă etc., contribuie la reducerea ridurilor și întinerirea pielii de la nivelul feței, ochilor, gâtului și decolteului.

EXILIS utilizează o platformă nouă, revoluționară, pentru reducerea volumului și remodelarea zonelor de grăsime și oferă siguranță maximă și control de către utilizator prin designul îmbunătățit al aplicatorului.

Dacă de tratamentul pentru întinerirea pielii și eliminarea ridurilor și a kilogramelor în plus pot beneficia și bărbații, pentru femei există în plus și intervenția de rejuvenare vaginală.

Rejuvenarea vaginală este o intervenție populară în rândul persoanelor care doresc o reconturare, după naștere, a labiilor și a vulvei, pierdere drastică în greutate sau îmbătrânire.

Clinica medicală unde vor fi oferite toate aceste servicii se va deschide pe strada Belvedere nr. 1, în apropierea farmaciei RoPharma de la Gheuri.