Deoarece articolul Un polițist oneștean face mărturii cutremurătoare… a stârnit un interes major în rândul cititorilor UNU PE TROTUȘ, iar mulți dintre dumneavoastră ați simțit nevoia să vă exprimați părerea în scris vizavi de acest subiect, și după ce am parcurs cu atenție reacțiile dumneavoastră, mă simt nevoit să fac o precizare absolut necesară.

Vă rog pe această cale ca viitoarele dumneavoastră aprecieri pe marginea acestui subiect și ale celor care vor mai urma să se încadreze în limitele bunului-simț, din punct de vedere al exprimării. Nu vă cerem decât să dați dovadă de decență, nimic mai mult! În caz contrar, vom fi nevoiți să închidem rubrica de comentarii.

Nici doctorul Sârghiuță, nici polițistul Manole nu merită tratați altfel decât cu onoare. Puțin contează de partea cui este dreptatea în acest caz, rugămintea mea este să vă abțineți să-i mai jigniți pe cei doi. Ambii sunt oameni respectabili, așadar trebuie să primească respectul cuvenit.

Nu în ultimul rând, am descoperit în comentariile dumneavoastră și alte nume publice, chiar dacă acestea au prea puțină legătură cu subiectul. Și în cazul lor vă rog să vă abțineți să mai folosiți un limbaj neadecvat, care nu cred că v-ar conveni dacă ar fi îndreptat împotriva dumneavoastră.

LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE UN DREPT FUNDAMENTAL, GARANTAT PRIN CONSTITUȚIE, ÎNSĂ ACEASTA NU POATE PREJUDICIA DEMNITATEA, ONOAREA, VIAȚA PARTICULARĂ A PERSOANEI ȘI NICI DREPTUL LA PROPRIA IMAGINE.