Magazinul online enevila.ro a prins neașteptat de bine printre băcăuanii plecați la muncă în străinătate. Deși a fost gândit inițial ca o soluție pentru cei mai comozi cumpărători, oameni care nu se dau în vânt după mersul în piețe și supermarketuri, în doar câteva luni de la deschidere, magazinul online a ajuns să primească zilnic comenzi de la băcăuanii stabiliți în străinătate.

Aceștia comandă o largă varietate de produse, evident, produsele nu sunt pentru ei ci pentru cei dragi pe care i-au lăsat acasă, părinți, bunici, copii. Proprietarul magazinului enevila.ro estimează că în perioada imediat următoare comenzile externe vor continua să crească. “Este puțin surprinzător pentru noi să constatăm că primim mai multe comenzi din străinătate decât de la clienții locali. Vizasem inițial și această categorie de clienți, dar nu ne așteptam să aibă o pondere atât de mare. În aceeași măsură, ne bucură faptul că am reușit să creăm o punte de legătură între cei de acasă și cei din străinătate”, ne-a declarat Laurențiu Neghină, proprietarul magazinului online.

Deși este deschis de doar câteva luni, Enevila.ro a reușit să monopolizeze piața de profil din județul Bacău, fiind singurul magazin online din județ care oferă clienților săi șansa să aleagă dintr-o gamă de produse atât de diversificată.

Magazinul online are listate în acest moment peste 20.000 de produse, de la alimente, îmbrăcăminte, obiecte de uz casnic până la unelte, articole de pescuit sau sportive.