Grupa Under 13 de la CS Sportul Onești a terminat pe primul loc campionatul județean de fotbal rezervat juniorilor D, cu 73 de puncte, două mai multe decât rivala AS FC Bacău, echipă pregătită de fostul jucător al lui FCM Bacău, Radu Ciobanu.

În ultima etapă, puștii de la CS Sportul Onești, antrenați de Costel Munteanu, s-au impus cu 2-1 pe terenul echipei Sporting Bacău, echipă care a terminat întrecerea pe ultima treaptă a podiumului.

Lupta pentru titlul de campioană județeană la Under 13 (junior D) s-a dat între CS Sportul Onești (club înființat de fostul fundaș oneștean Daniel Munteanu), și AS FC Bacău, școala de fotbal al lui Cristian Ciocoiu, nume foarte cunoscut în fotbalul românesc.

În ultima etapă, AS FC Bacău a câștigat cu 14-0 meciul disputat, pe teren propriu, cu CS UZU Dărmănești, dar acest succes categoric nu i-a ajutat la nimic, echipa lui Radu Ciobanu terminând a doua.

“Meritul și munca sunt numai ale lor, ale acestor copii cuminți, cu care mă mândresc. A fost o competiție caracterizată de fair-play, o competiție frumoasă care a fost plină de suspans până la final. Felicit și celelalte competitoare și le doresc mult succes, ne-a declarat Costel Munteanu, antrenorul echipei Under 13 de la Sportul Onești, care lucrează cu acești copii de cinci ani.

În calitate de campioană județeană, echipa Under 13 de la Sportul Onești va participa mai departe la faza pe zonă, alături de câștigătoarele întrecerilor din celelalte județene din Moldova. Locul desfășurării fazei de zonă va fi stabilit joi, 1 iunie, la sediul FRF de la București.