Viitorul Curița este, oficial, reprezentanta județului Bacău la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Echipa lui Costică Ene a câștigat cu scorul de 5-2 (1-1) derby-ul cu Vulturul Măgirești (locul 2), din cadrul etapei a 26-a a campionatului județean de fotbal.

După victoria din tur, scor 3-1, Viitorul Curița s-a impus încă o dată în fața celei mai periculoase adversare din serie. Vulturul Măgirești a condus de două ori în confruntarea de azi (n.r. – sâmbătă, 29 mai), 1-0 și 2-1, dar ultima parte a jocului a găsit o echipă, Viitorul Curița, descătușată, înscriind de nu mai puțin de patru ori. S-a terminat 5-2 pentru cășuneni, iar echipa susținută financiar de Mihai Fudulache, cel care conduce firma DaBacco, și pregătită de Costică Ene este și matematic câștigătoare a seriei.

“Vorbim după baraj”, s-a limitat să spună finanțatorul celor de la Viitorul Curița, Mihai Fudulache.

Silviu Lupu, golgheterul echipei din Curița, și-a demonstrat încă o dată valențele de atacant, înscriind 3 dintre cele din 5 goluri marcate de Viitorul în poarta Măgireștiului. Celelalte două reușite ale campioanei județului, ediția 2016-2017, le-au aparținut lui Bogdan Corman și Vasile Padovei.

La finalul partidei de la Măgirești, la care Viitorul Curița a fost încurajată de un număr de 40 de suporteri, aceștia făcând deplasarea cu un autocar pus la dispoziție de club, jucătorii lui Ene s-au prins într-o horă a bucuriei.