Oneștenii care nu și-au plătit încă impozitele și taxele pe proprietate aferente anului 2017 mai au la dispoziție ceva mai bine de o săptămână să se prezinte la una dintre casieriile Primăriei. Dacă vor depăși termenul limită – 31 martie – li se vor percepe penalități de întârziere.

În caz că nu v-ați achitat încă dările la stat care vă revin în calitate de proprietar, trebuie să vă grăbiți, 31 martie fiind ultima zi în care o puteți face, fără să plătiți penalități de întârziere. Trebuie precizat că impozitele și taxele pe proprietate se achită, potrivit legii, în două rate egale, până pe 31 martie, respectiv 30 septembrie inclusiv. Cei că plătesc impozitul datorat pentru întregul an, contribuabili persoane fizice sau juridice, beneficiază de o reducere cu 10%.

Direcția Economică a Primăriei Municipiului Onești informează contribuabilii că în perioada 27-31 martie, programul încasărilor va fi 07.30-18.00.

“Este o decizie foarte bună, pentru că mulți dintre noi lucrează numai de zi și nu ajung la timp ca să-și plătească dările. Acum, că s-a prelungit programul până la șase seara, cred că nimeni nu mai poate invoca orarul casieriilor, în caz de neplată”, a comentat o femeie care ne-a spus că face zilnic naveta la Tg. Ocna.