Cazul dublei crime de la Tg. Ocna, care a șocat întreaga comunitate, a fost preluat de procurorii de la Tribunalul Bacău, care fac cercetări “in rem” (n.r. – urmărirea penală începe fără a fi necesară pentru luarea acestei măsuri cunoașterea persoanei făptuitorului) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav.

Deocamdată, anchetatorii nu exclud niciuna dintre variantele de lucru avansate de la bun început și anume faptul:

  • tânăra de 29 de ani și fiul acesteia, de 2 ani și 6 luni, să fi fost uciși de o mână criminală care apoi le-a incendiat și casa, pentru a șterge urmele faptei;
  • tânăra de 29 de ani și-a ucis băiețelul, a incendiat casa în care locuia și în care se mutase nu de foarte mult timp, după ce o moștenise de la o mătușă, după care s-a sinucis tăindu-și gâtul.

“În cursul acestei zile (n.r. – marți, 28 februarie) urmează să se efectueze necropsiile cadavrelor celor două victime”, a declarat Cristinel Ciocântă, procuror-șef la Secția Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, pentru desteptarea.ro.

Luni după-amiază, un incediu puternic a cuprins o casă de pe strada Viișoara din Tg. Ocna, fiind alertați pompierii. Până la sosirea acestora, vecinii care au sărit să stingă flăcările au apucat să scoată din casă cadavrele a două persoane, o tânără de 29 de ani și un băiețel de 2 ani și jumătate, mamă și fiu, care prezentau tăieturi în jurul gâtului.

Din acel moment cazul a fost preluat de polțiștii criminaliști și de procurori.

Detalii despre cazul relatat de reporterii UNU PE TROTUȘ găsiți AICI și AICI.