UPDATE – 19.36: “În jurul orei 14.30, Serviciul ISU Oneşti a fost anunţat prin 112 că unul din imobilele din strada Viişoara a fost cuprins de flăcări. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere şi una de intervenţie şi comandă.

În momentul în care grupa operativă a ajuns la faţa locului, a descoperit în curte cadavrele a două persoane, în legătură cu care s-a descoperit ulterior că erau mamă şi fiu. Ambele cadavre, care fuseseră scoase din casa în flăcări de către vecini, până la venirea popmpierilor, aveau gâtul tăiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, cpt. Andrei Grecu, pentru evz.ro.

Incendiul a mistuit aproape 80 mp din locuință.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fata care a fost găsită cu gâtul tăiat în casa incendiată, probabil, de aceeași mână criminală, se numește Rafaela și, potrivit spuselor vecinilor de pe strada Viișoara, avea în jur de 29 de ani. Cele două victime au fost găsite în după-amiaza zilei de luni 26 februarie, de pompierii chemați să stingă incendiul. 

Și copilul femeii a fost omorât în același fel, având de asemenea gâtul tăiat.

Procurorii criminaliști fac cercetări.

Din spusele vecinilor, femeia era o persoană retrasă. Cu toate acestea, unii dintre vecini susțin că ar fi vorba despre o dublă crimă comisă din gelozie, dar nu de soțul femeii, care ar fi plecat la muncă în străinătate, ci de un presupus amant al acesteia.

Se vorbește despre un bărbat cu părul lung, originar de prin Arad, care ar fi comis cele două crime.

Acestea sunt însă doar supoziții ale vecinilor femeii și copilului uciși.


Vom reveni cu amănunte.