UPDATE – 19.36: “În jurul orei 14.30, Serviciul ISU Oneşti a fost anunţat prin 112 că unul din imobilele din strada Viişoara a fost cuprins de flăcări. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere şi una de intervenţie şi comandă.

În momentul în care grupa operativă a ajuns la faţa locului, a descoperit în curte cadavrele a două persoane, în legătură cu care s-a descoperit ulterior că erau mamă şi fiu. Ambele cadavre, care fuseseră scoase din casa în flăcări de către vecini, până la venirea popmpierilor, aveau gâtul tăiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, cpt. Andrei Grecu, pentru evz.ro.

Incendiul a mistuit aproape 80 mp din locuință.

UPDATE – 16.29: Una dintre victime (femeia) se află întinsă pe jos, pe trotuarul din fața porții gospodăriei (foto). Primarul orașului Tg. Ocna, Ștefan Șilochi, a ajuns și el la fața locului.

UPDATE – 16.19: Incendiul a fost lichidat, dar la fața locului încă mai sunt prezente o mașină de pompieri și mai mulți polițiști. Se așteaptă sosirea procurorilor criminaliști, care vor deschide o anchetă. Reporterii UNU PE TROTUȘ sunt în măsură să vă prezinte primele fotografii de la locul tragediei. Se bănuiește că ar fi vorba despre o dublă crimă, urmată de o incendiere.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sfârșit tragic pentru două persoane din Tg. Ocna, care au fost găsite fără suflare, luni, 26 februarie, de pompierii chemați să stingă incendiul care a cuprins o casă de pe strada Viișoara, din localitate.

La această oră (n.r. – 26 februarie, ora 15.26) pompierii acționează pentru stingerea incendiului.

Din informațiile furnizate de ISU Bacău, una dintre cele două persoane găsite decedate este copil (nu se precizează sexul și vârsta acestuia), care prezintă leziuni incompatibile cu viața (tăiat în jurul gâtului)”.

Și cea de-a doua persoană găsită decedată, adultă, prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului.

În aceste condiții, se poate să avem de-a face cu o crimă, urmată de o incendiere și apoi de sinucidere.

Vom reveni cu amănunte.