Locurile de joacă pentru copii și aparatele de fitness comandate de Primăria Onești încă de la începutul anului au sosit, iar autoritățile au început deja montarea lor în funcție de solicitările venite din partea cetățenilor. Nu toată lumea este mulțumită de locațiile alese. 

Primul loc de joacă pentru copii dintre cele proaspăt achiziționate se montează deja în Parcul Municipal. “Noul loc de recreere din Parcul Municipal, destinat atât celor mici cât și celor mari, începe să prindă contur. Am verificat stadiul lucrărilor executate de lucrătorii SC DPP SA la acest nou spațiu de agrement și am convingerea că, în cel mai scurt timp, acest loc va deveni un punct de atracție pentru cei care își petrec timpul liber în parc, menționează primarul Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției pe care o conduce.

Primarul Gantiuc a maai precizat, în aceeași postare, că următorul loc de joacă pentru copii dintre cele abia achiziționate va fi amenajat în zona ANL.

Locațiile alese pentru montarea noilor locuri de joacă pentru copii au provocat nemulțumirea unora dintre cetățenii orașului, stârnind comentarii aprinse, în principal pe rețelele de socializare. Nemulțumiții consideră că ar fi meritat să se monteze astfel de locuri de joacă pentru copii și în incintele lor, și nu înțeleg de ce cererile lor nu și-au găsit rezolvare.

Toate locațiile unde vor fi montate noile locuri de joacă pentru copiii se găsesc AICI.