Viitorul Curița, campioana județului Bacău la fotbal, își testează noile achiziții în vederea sezonului 2017-2018 în compania unui adversar care a jucat ani la rândul în Liga 1.

Echipa pregătită de Costică Ene dispută în această după-amiază (n.r. – miercuri, 19 iulie), începând cu orele 17.30, un meci amical cu formația Ceahlăul Piatra Neamț, gazda întâlnirii fiind stadionul de sub Pietricica.

“Este cea mai bună ocazie pentru noi să vedem la lucru noile achiziții. Chiar dacă Ceahlăul nu mai este echipa care a fost odată, tot înseamnă ceva în fotbalul românesc, nemțenii își doresc să revină cât mai curând la cel mai înalt nivel, în Liga 1”, a precizat finanțatorul echipei din Curița, Mihai Fudulache.

“Avem în pregătire mai mulți jucători noi, dar nu am oficializat nici un transfer, suntem la stadiul de discuții. Este vorba de doi mijlocași de bandă și un atacant. Din păcate însă, am și pierdut un jucător important din sezonul trecut, Silviu Socaciu (n.r. – marcatorul primului gol al Viitorului în returul barajului cu Sănătatea Darabani, scor 3-4, jucătorul cu nr. 8 din imagine) plecând în străinătate”, a spus Costică Ene.

După pronunțarea falimentului clubului, Ceahlăul a luat-o de jos, de la cel mai mic nivel, iar luna trecută a reușit promovarea în Liga 4-a din județul Neamț.

Sezonul în Liga a 4-a începe pe 20 august.