Joi, 2 mai 2019, primarul orașului TG OCNA, Ștefan Șilochi, este invitat la Consiliul Județean de către președintele CJ, pentru a explica de ce un drum important pentru județul Bacău, pentru a cărui finalizare există finanțare de la Guvernul României, prin PNDL, încă din anul 2015, nu a fost terminat nici până acum.

“Este vorba despre drumul ce duce la Salina Tg. Ocna, despre a cărui stare am discutat, ca președinte al CJ, și la sedința de Consiliu Local Tg Ocna din 26 aprilie.
Având în vedere că cetățenii județului Bacău și turiștii ce aleg să viziteze și să se trateze la Salina din Tg Ocna nu trebuie să sufere din cauza neimplicării primarului Șilochi, Consiliul Județean trebuie să găsească soluția legală de preluare a acestui drum atât de important pentru a fi terminat cât mai repede”, a declarat Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău.

Primarul Ștefan Șilochi mai trebuie să explice ce se întâmplă și cu lucrările de modernizare de la Colegiul Național „Costache Negri”, care se înscriu tot la capitolul stagnări a proiectelor din Tg Ocna, se arată într-o informare a Consiliului Județean Bacău.