Discuțiile privind deschiderea unui centru comercial în Onești, în vecinătatea viitorului magazin Dedeman, care se construiește pe strada Redului (la ieșirea din oraș spre București), avansează de la o săptămână la alta.

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, cel care este responsabil și de construirea primului mall din municipiul Roman (detalii AICI), poartă deja negocieri cu mai multe branduri de renume ce ar urma să fie reprezentate în cadrul Onești Value Center.

Aproape sigur, un spațiu generos în cadrul viitorului mall de la Onești va fi ocupat de renumita companie de retailer de îmbrăcăminte germano-olandeză C&A, fondată acum 178 de ani și care include brandurile Angelo Litrico, Canda, Clockhouse, Here+There, Palomino, Westbury, Yessica, Yessica Pure.

Takko Fashion, a doua companie de retailer de îmbrăcăminte din Germania, care deține aproape 2.000 de magazine în 17 țări, se numără printre brandurile cu care se poartă negocieri, pentru a fi prezente la Onești.

De văzut care va fi poziția Jysk, în condițiile în care concernul danez ce comercializează “totul pentru casă” a deschis deja un magazin la Onești, între cele două stadioane (FC Onești și CSM), într-un spațiu extrem de elegant și de ofertant.

Cel mai mare vânzător cu amănuntul de încălțăminte din Europa, compania germană Deichmann, înființată în 1913, va fi, de asemenea, prezent la Onești, dacă negocierile se finalizează cu bine.

În zona de fast-food, există discuții cu mai multe branduri renumite, printre care se numără și Kentucky Fried Chicken, sau KFC, cum îl cunoaște toată lumea. KFC este un lanț de restaurante american, cu aproape un milion de angajați la nivel mondial. Peste 15.000 de restaurante KFC funcționează astăzi în 109 țări, dintre care  o treime numai în SUA.

Pepco, Benvenuti, Hervis Sport sunt alte companii cu Prime Kapital poartă negocieri pentru a ocupa spații în cadrul viitorului mall de la Onești.

UNU PE TROTUȘ a anunțat în exclusivitate că la Onești se intenționează deschiderea unui mall nou – detaliile afacerii AICI