Consiliul Județean Bacău va reabilita, în cadrul unui proiect inițiat de președintele Valentin Ivancea și de “vicele” Gelu Panfil strada Industriilor din Onești, o stradă care nu a mai fost niciodată asfaltată în ultimii 30 de ani (detalii AICI).

Potrivit proiectului, este vorba despre un parteneriat între Consiliul Județean Bacău și Consiliul Local Onești, urmând ca CJ să suporte 90% din valoare lucrărilor, iar municipilitatea oneșteană, diferența de 10 procente.

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, le-a mulțumit pentru seriozitate inițiatorilor proiectului și echipei PSD din care fac aceștia parte.

“Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean din 31 martie există un proiect de hotărâre care vizează reabilitarea străzii Industriilor, un drum cu o lungime de aproximativ 5 km, care deservește întreagă platformă industrială și agenții economici din zonă.

Investiția va fi realizată în parteneriat cu Consiliul Judetean Bacău, care va finanța 90% din valoarea lucrărilor, în conformitate cu contractul de asociere.

Profit de aceasta ocazie pentru ai felicita pentru seriozitate și a mulțumi atât initiatorilor proiectului: domnului președinte Valentin Ivancea, domnului vicepreședinte Gelu Panfil, cât și întregii echipe PSD!”, a transmis Neghină, într-o postare pe Facebook. (foto: facebook.com/Neghină Laurențiu)