Rețeaua Agri.Shop va deschide în Piața Agroalimentară din Onești un magazin ce propune clienților noul concept.

Având o experiență de peste 10 ani în domeniu, echipa Agri.Shop a definit o identitate puternică, brandul devenind deja unul respectat și apreciat.

Lanțul de magazine agricole dezvoltat de antreprenorul oneștean Adrian Andronache și partenerii sai fiind în continuă dezvoltare.

Rețeaua Agri.Shop operează în prezent 69 de magazine, 3 dintre ele numai în Onești, (inclusiv unul de mari dimensiuni, situat la ieșirea din oraș spre Brașov), și se pregătește să îl deschidă pe al 4-lea în Piața Agroalimentară, pe Strada Cașinului nr. 4. (lângă supermaketul PROFI).

Nu va fi un magazin agricol oarecare pentru că rețeaua Agri.Shop dorește să aducă pe piața locală noul concept.

Dată fiind apartenența co-fondatorului rețelei, Adrian Andronache, la comunitatea oneșteană, este lesne de înțeles dorinta sa, ca locuitorii zonei să aibă parte de cea mai plăcută experiență de cumpărare într-un magazin de profil.

Noul concept de magazin Agri.Shop va veni cu o ofertă extrem de diversificată (mii de produse din categoriile zootehnie, pet shop, grădină și utilaje agricole), va dispune de asemenea de personal specializat, ce vă va oferi consultanță și informații de specialitate și, nu în ultimul rând, va ocupa o suprafață generoasă.

O mulțime de promoții vă vor aștepta la inaugurarea ce va avea loc la începutul lunii aprilie.