Mai mulți oameni de afaceri din orașul-stațiune Slănic Moldova dar și cetățeni simpli au început să strângă semnături pentru organizarea unui referendum local de demitere a primarului Gheorghe Baciu.

Pentru demiterea lui Gheorghe Baciu (foto dreapta) ar fi nevoie, potrivit spuselor unui afacerist din oraș, în jur de 1.100 de semnături, după cum informează adevarul.ro.

“Avem strânse deja peste 800. Sunt mulți oameni care au afaceri în stațiune și care sunt nemulțumiți de modul în care face administrație primarul”, explică acest demers Valentin Bucur, administratorul Restaurantului “Crama Domnească”.

Pe lângă oamenii de afaceri din stațiune, sunt și foarte mulți slăniceni care consideră că actualul primar ar trebui destituit, “fiindcă nu a mișcat nimic de când a venit la Primărie.

Primarul Gheorghe Baciu spune că nu putea face mai mult în condițiile în care Primăria Slănic Moldova are conturile blocate. “Din punctul meu de vedere cetățenii sunt nemulțumiți justificat (…) Am conturile blocate (…) iar pe de altă parte întreprinzătorii nu vor să plătească taxele și impozitele locale, a declarat edilul-șef al stațiunii, pentru sursa citată.