Miodrag Belodedici, dublu câștigător al trofeului Cupa Campionilor Europeni, UEFA Champions League de azi, și mulți alți foști jucători reprezentativi ai fotbalului românesc vor evolua pe terenul din Moinești, în week-end, într-un meci cu caracter aniversar.

Potrivit desteptarea.ro, meciul dintre Legendele României și Legendele Petrolului Moinești din anii ’96-’97 se va disputa sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul din Moinești, fiind organizat de Paul Cotârleț, candidatul PSD la Primăria Moinești, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la promovarea Petrolului Moinești în Liga a 2-a.

Belodedici (foto), Daniel Iftodi, Dănuț Lupu, Mihai Majearu, Adrian Bumbescu, Jean Vlădoiu, Eugen Trică, Ionel Ganea, Marian Savu, Daniel Oprița, Ilie Bărbulescu și Daniel Gherasim sunt jucătorii care vor face parte din Lotul Legendelor României. De partea cealaltă se vor afla Dan Moței, Adrian Moldoveanu, Sorin Trofin, Giani Florian, Marius Jipa, Claudiu Bucurel, Lucian Toma și mulți alți componenți ai echipei Petrolului care promova în premieră în liga a 2-a.