În condițiile în care centre de bricolaj precum Ikea, Leroy Merlin, Praktiker, Hornbach, Brico Depot sau MatHAUS nu sunt întotdeauna foarte accesibile oneștenilor, un producător local de mobilă, cu peste 20 de experiență în domeniu, vă poate scoate din impas.

Aflată pe piața dezvoltatorilor de mobilier la comandă de mai bine două decenii, societatea Lux-Artim Onești a devenit între timp și unul dintre cei mai importanți jucători pe segmentul producătorilor de mobilă de serie.

Sunt deja trei ani de când Lux-Artim s-a axat pe producerea mobilierului de serie. Concepută exclusiv în “laboratoarele” Lux-Artim, respectându-se schițele unicat ale designerilor proprii, mobila de serie ajunge în principal în lanțurile de bricolaj, dar se găsesc, evident, și în show-room-ul propriu. La aceeași calitate ca mobila la comandă, mobila de serie are avantajul prețului, fiind mai accesibilă datorită costului mai mic.

Oneștenii nu mai sunt nevoiți să bată drumul pe la toate centrele de bricolaj din județ sau chiar mai departe – Ikea nu se găsește decât la București – dacă vor să-și remobileze casa.

Astăzi, în oferta Lux-Artim, un living modern, lucrat cu mult bun-gust (foto mare), costă doar 499 de lei, în timp ce un dormitor generos (pat cu noptiere desenate futurist în lateralele planșeului, dulap cu trei uși și oglindă și comodă – foto 2) se vinde cu nici 900 de lei.

Dimensiunile corpurilor de mobilier prezentate în imagini le puteți afla contactând producătorul la adresa de e-mail office@luxartim.ro, sau la sediul societății de pe strada Avântului nr. 11 (cartier TCR).

“Lux-Artim s-a născut și a evoluat la Onești, de aceea dorim să le oferim oneștenilor mobilă ieftină, la preț de serie, fără să mai fie nevoiți să meargă în alte orașe unde există magazine de bricolaj”, ne-a declarat Gabriel Năfureanu, administratorul Lux-Artim.

Cu o cifră de afaceri care în 2016 a depășit un milion de euro, Lux-Artim își permite să producă și să ofere clienților săi și mobilă la comandă mai ieftină decât ceilalți dezvoltatori din regiune.