Primarul comunei Tg. Trotuș, Adrian Forcoș, a făcut ultimele precizări în privința reluării furnizării apei potabile în satul Tg. Trotuș.

dscn0166“Vineri, 7 octombrie, s-a făcut o rezervare de credit pentru suma de 8.400 de lei (84 de milioane de lei vechi), pentru a plăti factura de apă. Sistemul prin care se face plata către CRAB durează până la 2-3 zile. Deci, în momentul în care am alimentat contul respectiv, nelucrându-se sâmbătă și duminică, înseamnă că banii vor ajunge în contul CRAB marți dimineață (n.r. – 11 octombrie). Din păcate, nu am găsit înțelegere din partea celor de la CRAB pentru a ne fi reluată furnizarea apei, cum mi s-a spus în discuția purtată cu ei în cursul zilei de azi. Așteptăm să ne furnizeze apă începând cu ziua de mâine, când vor vedea banii în cont. Să nu creadă cetățenii satului Tg. Trotuș că nu mă zbat pentru ei. Și eu am fost dus cu zăhărelul, dar asta-i situația… Mâine (n.r. – marți 11 octombrie), apa oricum trebuie să pornească! Îmi cer scuze pentru situația creată, chiar dacă nu am provocat-o eu”, a declarat edilul-șef al comunei Tg. Trotuș, pentru UNU PE TROTUȘ.

Totodată, Forcoș a infirmat informația potrivit căreia începând cu data de marți, 11 octombrie, ar urma să fie sistată furnizarea apei în satul Viișoara.

Reamintim că locuitorii din satul Tg. Trotuș au rămas fără apă de joi, din cauza unei datorii către CRAB care se ridică la valoarea de 2,7 miliarde de lei vechi.