Primarul PSD al orașului-stațiune Tg. Ocna, Ștefan Șilochi, nu a reușit nici până astăzi să asfalteze cei 800 de metri de drum până la Salina, cel mai important obiectiv turistic al comunității, iar acest lucru ar putea să-l coste poziția în cadrul partidului, relatează zdbc.ro.

Drumul către Salina Tg. Ocna se prezintă într-o stare deplorabilă, aspect pe care reporterii UNU PE TROTUȘ l-au semnalat în repetate rânduri în ultimii 3 ani, iar primarul Ștefan Șilochi ar putea fi exclus din partid în perioada următoare.

Senatorul Dragoș Benea a lăsat să se înțeleagă, cât se poate de clar,  faptul că Ștefan Șilochi și-a pierdut susținerea partidului – Rog Consiliul Județean să preia frâiele, nu mai putem rămâne blocați în poveștile celor de la Târgu Ocna – a spus acesta într-o conferință de presă, potrivit sursei citate.

Luna trecută s-a împlinit un an de când Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) respingea toate contestațiile depuse la adresa licitației organizate de autoritățile locale și primarul Ștefan Șilochi dădea asigurări că se va apuca de treabă, angajamente ce au rămas deocamdată neonorate.