Cu o întârziere de câteva zile, lucrările de asfaltare a sectorului de drum Onești – Poiana Sărată, care face parte din DN 11, vor începe săptămâna viitoare, a anunțat senatorul Dragoș Benea, în cadrul unei conferințe de presă.

În lungime de 40 de kilometri, sectorul de drum Onești – Poiana Sărată ar fi trebuit să intre în reabilitare încă de pe 10 aprilie, așa după anunțase Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași. Acest lucru nu a fost posibil deoarece nu s-au finalizat lucrările la tronsonul de drum Adjudu Vechi (județul Vrancea) – Podu Turcului, de pe DN 11A.

Ieri, când s-a semnat contractul privind modernizarea drumului județean DJ 243 Motoșeni – Stănișești – un contract în valoare de 30 de milioane de lei – senatorul Dragoș Benea a precizat că “săptămâna viitoare încep și lucrările de asfaltare pe drumul național DN 11, Onești – Poiana Sărată, în continuarea celor de anul trecut, de pe Bacău – Onești”, după cum au menționat reporterii zdbc.ro.

Partea proastă este că în perioada următoare se anunță o vreme închisă, cu ploi frecvente, ceea ce ar putea să-i împiedice pe lucrătorii CNAIR să se apuce de treabă la data avansată. (foto: DRDP Iași)