Constantin Codreanu, omul de afaceri brașovean care deține compania Transbus Codreanu și care a achiziționat recent și activele societății Transmoldova, a dat un refresh” important activității operatorului de transport persoane oneștean.

În primul rând, pe multe dintre traseele deservite de Transmoldova au fost introduse mașini ceva mai acătării, în condițiile în care flota auto deținută de operatorul de transport oneștean prezintă un grad avansat de uzură morală și fizică.

Dar cea mai importantă mișcare, de departe, făcută de Constantin Codreanu după ce omul de afaceri brașovean a preluat controlul asupra Transmoldova a fost achitarea salariilor restante.

Cei circa 40 de angajați ai Transmoldova (șoferi, dispeceri, mecanici, etc.) acumulaseră restanțe salariale de aproape patru luni, iar mulți se gândeau să-și caute alte loc de muncă. Codreanu a rezolvat această problemă și a achitat drepturile salariale la zi. “Este un mare pas înainte pentru noi. Dacă ni s-ar acorda și o majorare, pentru că salariile sunt destul de mici, ar fi extraordinar. Dar, pentru început, e bine că ne-au fost aduse salariile la zi”, ne-a spus un angajat al Transmoldova.

Compania Transmoldova Onești a fost preluată de Constantin Codreanu după decesul lui Constantin Isac (detalii AICI).