La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără de 21 de ani, din comuna Luizi Călugăra a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în timp ce tânăra se deplasa pe acostamentul drumului public din comuna Luizi Călugăra, a fost surprinsă şi accidentată de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

Victima s-a prezantat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto în cauză, respectiv o femeie de 32 de ani, din comuna Luizi Călugăra, care în timp ce conducea un autoturism pe drumul sătesc a acroşat tânăra de 21 de ani.

În urma testării conducătoarei auto şi a victimei cu aparatul etilotest, acesta a indicat rezultate negative şi le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Sursa: IPJ Bacău