Primăria Onești, organizatorul Marșului Absolvenților, le-a pregătit elevilor de liceu care sunt în an terminal o surpriză muzicală de proporții: Carla’s Dreams!

În fiecare an trăiesc cu emoţie momentul în care, cu nemăsurată mândrie, absolvenţii de liceu îşi exprimă bucuria pe străzile Oneştiului, un episod care, pe noi adulţii, ne poartă cu gândul în trecut, retrăind cu nostalgie una dintre perioadele cele mai frumoase ale vieţii.
Devenit de acum o tradiţie, Marşul Absolvenţilor, care a ajuns anul acesta la a VI-a ediţie, este o manifestare a bucuriei elevilor care termină liceul, dar şi o formă de recunoştinţă faţă de efortul depus de cadrele didactice, elevi şi părinţi deopotrivă. Pe 23 mai voi fi din nou alături de tinerii Oneştiului, premiind şefii de promoţie într-un cadru festiv, în Parcul Municipal din Oneşti. Şi deoarece foarte mulţi tineri mi-au solicitat acest lucru, la finalul ceremoniei din parc, cei prezenţi se vor bucura de un recital susţinut de binecunoscuta trupă “CARLA’S DREAMS”.
Vă aştept aşadar în Parcul Municipal Oneşti, miercuri 23 mai după orele 18.00, pentru a sărbători împreună o nouă generaţie de absolvenţi de liceu pe ritmurile uneia dintre cele mai îndrăgite trupe ale momentului
”, este mesajul postat de primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, pe Facebook, în această dimineață.

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012 și care se bucură de succes enorm, mai ales în rândul tinerilor.

Anul trecut, Marșul Absolvenților de la Onești a avut-o ca invitat special pe Lora.