“Zilele Orașului Comănești” s-au încheiat, duminică seară, cu un concert spectaculos al trupei moldovene Carla’s Dreams, care a adunat pe Galion peste 20.000 de oameni.

Prezența celor cei cinci băieți de la Carla’s Dreams la Comănești a fost pusă la punct în cele mai mici detalii, împreună cu organizatorii spectacolului, încă de la semnarea contractului.

Sosirea Carla’s Dreams la Comănești s-a produs la oră fixă, niciun minut în plus sau în minus, și la fel au stat lucrurile și la plecare. Nu a existat niciun bis, reprezentația băieților a durat cât a fost trecut în contract.

Totuși, înainte de concert, băieții de la Carla’s Dreams și-au făcut timp pentru a acorda autografe și a se fotografia cu cei mai norocoși dintre fanii lor, în clădirea administrativă din vecinătatea scenei. După spectacol, însă, artiștii originari din Chișinău n-au mai aruncat nicio privire în urmă.

S-au urcat în microbuzul Mercedes care a tras exact lângă scenă și, la adăpostul geamurilor fumurii, duși au fost, escortați fiind de forțele de ordine.

Pentru show-ul de la Comănești, băieții de la Carla’s Dream nu au ridicat pretenții deosebite, deși de la înălțimea statutului lor de vedete ar fi putut să le ceară organizatorilor tot felul de minunății.

Deși se vorbea că ar fi cerut, printre altele, apă plată îmbuteliată la sticle de 250 de ml și o sticlă de whisky, în realitate pretențiile artiștilor moldoveni au fost mai mult decât modeste: apă plată și cola la bidoane de plastic de 500 ml, energizant Red Bull și șervețele din belșug.

Concertul Carla’s Dreams a adunat pe Galion peste 20.000 de oameni, chiar dacă pe tot parcursul acestuia a plouat în rafale.