Raluca Turcan, președintele PNL, principalul partid de opoziție, consideră că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să-și înainteze demisia fiind principalul responsabil pentru criza politică în care se găsește astăzi România.

Raluca Turcan a mai cerut, de asemenea, demisia primului ministru al țării, Sorin Grindeanu, și a ministrului Justiției, Florin Iordache.

„Această ticăloșie a nemulțumit o Românie întreagă și a sfidat orice regulă de bun simț și decență. Am văzut că domnul Grindeanu a dat înapoi, dar nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greșelii. PNL consideră că domnul Grindeanu trebuie să își dea demisia. Domnul Iordache să își dea demisia și să nu mai emită nicio pretenție de dialog pe ordonanță, pe care a executat-o în beneficiul lui Dragnea. În Parlament, Dragnea e în continuare jupân. Nu a înțeles nimic din ceea ce așteaptă și solicită românii. Nu președintele Iohannis a scos românii în stradă. Nu au fost mobilizați românii de un partid sau altul. Românii s-au unit în fața celei mai mari ticăloșii de la Revoluție încoace. Este firească demisia domnului Dragnea”, a spus președintele PNL, potrivit Digi 24.