Zilele acestea se apropie de finalizare lucrările de modernizare și reabilitare a străzii Păcii – anunță primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe Facebook – lucrări ce au constat în asfaltarea a 4.500 de metri pătrați de cale de rulare și parcări, precum și amenajarea a peste 100 de locuri de parcare.

După ce vor finaliza lucrările pe strada Păcii, angajații de la DPP se vor muta la pasarela CAROM și în cartierul TCR.

Continuă lucrările ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale din municipiul Onești!
Zilele acestea se apropie de finalizare lucrările de modernizare și reabilitare a străzii Păcii.
Angajaţii Secţiei Drumuri din cadrul SC DPP SA Oneşti au amenajat acolo aproximativ 130 de locuri de parcare, au executat umplutură cu material frezat în vederea asfaltării, au montat borduri și au asfaltat aproximativ 4.500 de mp cale rulare și parcări. Respectând paşii tehnologici, peste aproximativ două săptămâni se vor realiza şi marcajele rutiere şi pietonale necesare în această zonă.
De aici angajaţii sec
ției drumuri ai SC DPP Onești SA se vor deplasa pentru execuţia lucrările de reabilitare ale pasarelei de la Carom, continuând cu cartierul TCR şi Calea Industriilor!

În perioada următoare continuă lucrările ce vizează asfaltarea Căilor Bacăului și Brașovului, precum și modernizarea trotuarelor de pe Bulevardul Republicii, pe zona cuprinsă între podul de la Moldova și sensul giratoriu de la gară”, menționează edilul-șef al Oneștiului, în postarea de pe Facebook. (sursa foto: facebook.com/PrimarOnesti)