Mihaela Cambei, sportivă legitimată la CSM Onești, a reușit să urce pe podiumul de premiere la Jocurile Olimpice pentru tineret, care se desfășoară în Argentina, la Buenos Aires.

Mihaela Cambei a terminat pe locul 3 întrecerea feminină de haltere desfășurată în cadrul categoriei 48 de kilograme, cu un total de 158 de kilograme (70 de kilograme la stilul “smuls” și 88 de kilograme la stilul “aruncat”).

Înaintea sportivei din Onești s-au situat Hernandez Vieyra (Mexic, 171 kg la total) și Santoya Ortiz (Columbia, 162 kg).

Directorul CSM Onești, Ingrid Istrate, a felicitat-o pe Mihaela Cambei pentru performanța obținută, dar și pe antrenoarea acesteia de la club, fosta halterofilă Cristina Maftei: “Bravo Mihaela, felicitări Cristina Maftei! Halterele oneștene urcă tot mai sus!”

“Felicitări, <fetița mea>, ai fost o luptătoare până la final, am avut încredere în tine și iată că ai demonstrat tuturor că poți fi printre cei mai buni… felicitări pentru o performanță excepțională!!! Acest bronz olimpic este un lucru cu care extreme de puțini se pot lăuda!!! Moralul de învingătoare și tăria de caracter sunt explicația unei medalii atât de valoroase”, a scris Cristina Maftei pe Facebook.