Retailerul de materiale de construcții și bricolaj Dedeman Bacău, al patrulea cel mai mare jucător pe piața de profil în Europa Centrală și de Est, a dat start lucrărilor de amenajare a noului magazin de la Onești, care va fi amplasat pe strada Redului, la ieșirea din oraș spre București.

Primul șanț a apărut deja în locul unde urmează a funcționa noul magazin Dedeman, iar din sursele UNU PE TROTUȘ, până la sfârșitul anului, în măsura în care timpul va permite, se vor efectua lucrări inclusiv la construcția propriu-zisă.

“Cei de la Dedeman intenționează să inaugureze noul punct de lucru de la Onești la primăvară, de aceea se accelerează lucrările. Dacă vor fi condiții meteorologice favorabile, n-ar fi exclus ca până la sfârșitul acestui an să fie ridicată hala principală”, ne-a spus un apropiat al constructorului.

Din cauza spațiului restrâns de care dispune pe Calea Slănicului (la ieșirea din oraș spre Tg. Ocna), Dedeman a ales să-și mute operațiune din Onești pe strada Redului, unde va dispune de nu mai puțin de 30.000 de metri pătrați.

Dedeman dispune de o rețea de magazine vastă, având 48 de magazine în toată țara. Cinci dintre aceste magazine sunt doar în București, în vreme ce în județul Bacău, de unde s-a extins în toată țara, Dedeman deține 4 magazine (2 în Bacău, unul la Onești și unul la Comănești).

În perioada următoare, rețeaua Dedeman va ajunge la 52 de magazine, fiind în plan investiții la Zalău, Giurgiu și Slobozia și construirea unei noi unități la București, a șasea.